D.A.S. Biztosító – Mert jogában áll!

2002-ben alakult Magyarországon a német tulajdonú D.A.S. Csoport 15. leányvállalataként. Igazgatósága és dolgozói magyar állampolgárok.

Csakúgy, mint a többi külföldi társaság, a D.A.S. Magyarország is kizárólag jogvédelmi specialistaként kíván működni, amely egyéb biztosításokat nem kínál. A társaság stabil működése viszontbiztosítói háttérrel az első perctől fogva garantált.

Dinamikusan fejlődő partnerünk  abszolút piacvezetőként képviseli hazai ügyfeleit a jogvédelmi biztosítások piacán.Több mint 30.000 elégedett ügyfél veszi igénybe nap, mint nap szolgáltatásukat.


A D.A.S. Csoport élén a D.A.S. Deutscher Automobil Schutz Allgemeine Rechtsschutz-Versicherungs-AG áll, amely 39 millió euró alaptőkével rendelkezik.

A D.A.S. az ERGO Csoport tagja.

A D.A.S. története 1928-ig nyúlik vissza. A második világháború utáni újjáépítés során a D.A.S. Európa és ezenbelül is Németország vezető jogvédelmi biztosítójává nőtte ki magát. A D.A.S. Csoport tagjai a német, brit, holland, belga, luxemburgi, spanyol, olasz, görög, osztrák, svájci, ír, cseh, szlovák és lengyel D.A.S. társaságok. A D.A.S. Németország 1978 óta foglalkozik ún. védlevél és assistance ügyletekkel e célból alapított leányvállalatán a D.A.S. Versicherungs-AG-n keresztül. A leányvállalat tevékenysége 1986-tól vagyon és kárbiztosítási területekkel bővült.